Firmaprofil

Det kan jeg hjælpe med 

Ingeniørfirmaet Anders Rahbek kan hjælpe dig med beregninger af stålkonstruktioner, udvikling af statikprogrammer og etablering af kvalitetssystemer. 

 

Historien bag

Jeg er uddannet maskin- og svejseingeniør fra Horsens Teknikum i 1993, og har i omegnen af 30 års erfaring fra ingeniørfeltet. Jeg har bl.a. specialiseret mig indenfor fagområder som siloer, tanke, bygningsstål, offshore konstruktioner og skibsbygning. Den største del af mine erfaringer, er opnået i fortræffelige produktionsvirksomheder der fremstiller stålkonstruktioner.

I 2007 etablerede jeg mit eget firma, og har siden drevet det som enmandsvirksomhed med udgangspunkt i privaten. Det giver nogle kæmpe fordele, f.eks. kan jeg besvare telefonen eller mailen ud over en normal 8 – 16 arbejdsdag, og det er let at tage et par timer på kontoret i løbet af weekenden. På den anden side giver det også frihed og fleksibilitet i hverdagen.

 

Sådan arbejder jeg

Mit arbejde er præget af kvalitetsbevidsthed tilsat en portion akkuratesse og jeg forsøger hele tiden at have hjertet med i det jeg laver. Jeg stiler altid efter at give en god og saglig behandling af alle opgaver. For mig er det vigtigt at holde lovede afleveringstider, ligesom at jeg tilstræber en generel hurtig opgaveløsning. Jeg sætter pris på en tæt og god dialog og jeg står altid ”skulder ved skulder” med mine kunder.

Hos mig er nye kunder - private eller virksomheder - naturligvis altid velkomne. Den største succes er dog når mine gamle kunder vender tilfredse tilbage.

 

Værdier

Personerne bag virksomheden Mærsk, er kendt for stærke holdninger. Hvem har eksempelvis ikke hørt begrebet “rettidig omhu”, elller ordsprogene ”den, der har evnen, har også pligten” og ”hvis noget er værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt”. Disse værdier og holdninger har jeg altid fundet inspirerende, og det er værdier, jeg som person og enmandsvirksomhed forsøger at leve op til.

 

Small talk – bag om personen

Jeg har indrettet et kontor i privaten, som anvendes til arbejde. Det er et stort privilegium at arbejde og familieliv hænger tæt sammen. Vi bor i et gammelt hus fra 1893, som vi nyder meget.

Jeg holder af musik, som gerne har et snært af melankoli over sig. Eksempelvis af kunstnere som Andreas Odbjerg, Kim Larsen, Annika Aagaard, Tom Waits, Nephew, Sia og Adele.

Der er ikke noget som en tur i kajakken en gang imellem, her kommer naturen helt tæt på og her forsvinder man helt ind i sin egen rytme. Et par gange om ugen løber jeg i Silkeborg løbeklub. Herudover har jeg en del halvmaraton og et par maraton på samvittigheden. Løb gør bare én glad.

En storbyferie i en af Europas hovedstæder er altid godt. Ligesom en sommertur til Normandiet i Frankrig også bringer lykke, især hvis det kombineres med at se en etape af Tour de France.

Del siden:

Kontakt

Kontakt mig, til en uforpligtende snak om hvad jeg kan gøre for jer!

Kontakt mig »

Referencer

Se nogle af mine tidligere projekter

Læs mere »

Ingeniørfirmaet Anders Rahbek   ·   Mollerup Bygade 17   ·   8600 Silkeborg   ·   Tlf. 86 80 35 45   ·   anders@anders-rahbek.dk

 

Skabertrang | Silkeborg Bogtryk